Αγορές-Πωλήσεις

Αγοράζουμε

Αγοράζουμε τα αντικείμενα σας στην καλύτερη τιμή της αγοράς, καθώς παρακολουθούμε την διεθνή τιμή χρυσού/ασημιού καθημερινά .Επίσης τα κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες η επώνυμα κοστολογούνται στην αξία κοσμήματος και όχι στην τιμή του χρυσού, άμεσα με μετρητά.

Χρυσά Κοσμήματα

Χρυσά Σκεύη

Νομίσματα/Χρυσές Λίρες

Ασημένια Κοσμήματα

Ασημένια Σκεύη

Ρολόγια

Η Εκτίμηση

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για να εκτιμήσουμε τα πολύτιμα αντικείμενα σας δωρεάν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με όλες τις διαδικασίες να γίνονται μπροστά σας.
Η εκτίμηση γίνεται με βάση : την περιεκτικότητα του χρυσού (καράτια κ9/κ14/κ18/κ22) και το βάρος του αντικειμένου, αντίστοιχη διαδικασία γίνεται και στα ασημένια κοσμήματα/αντικείμενα σας οπου εκει η περιεκτικοτητα του ασημιου μετριεται σε βαθμους (800°, 900°,925°, 950°)

Αγορά Χρυσού

Μπορείτε να αγοράσετε χρυσό από εξειδικευμένα καταστήματα χρυσοχοΐας.Υπάρχουν διάφορες μορφές χρυσού, συμπεριλαμβανομένων κομματιών κοσμημάτων, νομισμάτων κ.α.
Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά, είναι σημαντικό να ενημερωθείτε και να συμβουλευτείτε ειδικούς στον τομέα για να λάβετε τις καλύτερες αποφάσεις βάσει των συγκεκριμένων συνθηκών και στόχων σας.